Eğitim:
Bahçeşehirli öğrenciler 'Farkında'
Bahçeşehir Koleji Alanya 9-16 Ekim Dünya Gıda Günü ve Gıda İsrafını Önleme Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik yaptı. Bahçeşehirli Öğrenciler, sabah kahvaltılarında ve öğle yemeklerinde artan yemekleri sokak hayvanlarına dağıtmak üzere poşetlemeye başladı.Bahçeşehir Koleji Alanya Yemekhane sorumlusu Gıda Mühendisi Didem Tavlı, yaptığı açıklamada, Ülke genelinde gıda ve tarım ürünlerinin kullanılmasına tasarrufun öneminin sıkça anlatılması gerektiğini, çocukları ve geleceği daha bilinçli olarak, tasarrufu önem veren nesiller olarak yetiştirmek zorunda olduklarını kaydetti. Türkiye'de bir yılda çok fazla ekmeğin çöpe atıldığını ifade eden Tavlı, Öğrencilerimiz yediklerinin gelişimlerine olan katkıları hakkında bilgilendirilirken aynı zamanda israfın önüne nasıl geçileceği hakkında da bilgi sahibi yapıyoruz. Bahçeşehir Koleji Alanya olarak öğrencilerimizin daha sağlıklı ve bilinçli yemek tüketimini sağlamak adına okulumuz çeşitli etkinliklerle çalışmalara devam edecektir dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner77

Yaparak ve yaşayarak öğrendiler

Haberi Oku