Şehir merkezinde olduğu kadar kırsalda da vatandaş odaklı hizmet anlayışını sürdüren Alanya Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü aracılığıyla Alacami Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma yürüttü. Dim Vadisi’nin gözde noktalarından olan Alacami’de gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşların taleplerine doğrudan yanıt verdi. Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.
'SUYUN GÖZÜ'NE GİDEN YOL ARTIK DAHA GÜVENLİ VE GENİŞ
Doğal güzelliğiyle yerli-yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği, Dimçayı’nın çıkış noktası olan ve halk arasında “Suyun Gözü” olarak bilinen noktaya ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışmaları gerçekleştirildi. Fen İşleri ekipleri, uzun süredir dar ve ulaşımı zor hale gelen 1.5 kilometrelik güzergâhta büz yerleştirerek altyapıyı güçlendirdi ve yolu 5 metreye kadar genişletti. Çalışmalar, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
YENİ TOPLANMA ALANI MAHALLENİN SOSYAL İHTİYACINA CEVAP VERDİ
,
Bölge halkının düğün, mevlit, asker eğlencesi gibi etkinliklerde kullanabileceği geniş bir toplanma alanı da mahalleye kazandırıldı. Eski okul binasının bahçesinde yapılan düzenlemeyle, hafriyat çalışmaları sonrası alan sosyal organizasyonlara uygun hale getirildi.
MUHTARDAN BAŞKAN ÖZÇELİK'E TEŞEKKÜR MESAJI
Alacami Mahalle Muhtarı Kadir Kozak, “Suyun Gözü’ne ulaşımı sağlayan yol oldukça zorluydu. Sağ olsun belediyemiz kısa sürede yolu yaptı. Aynı zamanda mahallemizin toplanma ihtiyacına cevap veren alan da kazandırıldı. Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik’e ve mahallemizi ziyaret ederek süreci yakından takip eden Nazmi Zavlak’a teşekkür ediyorum” dedi. -Alanya Belediyesi Bülten