Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine yükselme başarısı gösteren emniyet mensupları için anlamlı bir terfi töreni gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu’nun himayelerinde düzenlenen "Rütbe Terfi Töreni", teşkilat mensuplarını ve ailelerini de yalnız bırakmadı. Terfi alan 10 emniyet Müdürünün yıldızlı apoletleri Zaimoğlu ve aileleri tarafından takıldı.

Antalya'da Terfi Heyecan¦ 4

"ASIL BAŞARI MAKAMDA DEĞİL, BIRAKILAN İZDEDİR"

Elde edilen bu rütbenin geçmişteki emek ve birikimin bir göstergesi olduğu kadar, gelecekte üstlenilecek sorumlulukların da güçlü bir ifadesi olduğunu belirten Zaimoğlu, sözlerine şöyle devam etti; "Asıl başarı makamdan ziyade, görev yapılan yerde bırakılan iz ve üstlenilen sorumluluğun hakkını verebilmektir." Zaimoğlu, terfi eden müdürlerin kendilerine tevdi edilen görevleri layıkıyla yerine getireceklerine canıgönülden inandığını vurguladı. Tören, bir üst rütbeye terfi eden emniyet müdürlerinin tebrik edilmesi ve yeni görevlerinde üstün başarı dileklerinin sunulmasıyla sona erdi.

Antalya'da Terfi Heyecan¦ 3
Terfi alıp 1. sınıfa yükselen Emniyet Müdürleri yasa gereği İl emniyet Müdürlüğü bünyesindeki mevcut görevlerinden görevden ayrılıp Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yapacağı yeni atama ve talebe göre genel müdür yardımcısı, teftiş kurulu başkanlığı, özel güvenlik denetleme başkanlığı, merkez emniyet müdürü, emniyet müşaviri, hukuk müşaviri, polis başmüfettişi gibi görevlerde bulunabilecekler.

Antalya'da Terfi Heyecan¦ 1

Muhabir: Alkın BİRİCİK