Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuarı öğrencileri 2021-2022 eğitim yılında aldıkları eğitimin sonunda izleyici ile buluştu. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge salonunda gerçekleştirilen ‘Umuda Dair Ezgiler’ yılsonu konseri yoğun ilgi gördü. Konservatuar öğrencileri yıl içinde aldıkları eğitimler ile birlikte sahnede gösterdiği performans izleyenlerden büyük beğeni topladı. Konseri izleyen müzikseverler, klasik müzik eserleri ile keyifli bir akşam yaşadı.
Piyanolar gitarla konuştu
Konservatuar öğrencileri sahnede solo olarak eserlerini, öğrenciler ve eğitmenlerden oluşan koro, klasik müzikleri icra etti. 2 bölüm halinde gerçekleştirilen konserde konservatuar öğrencileri birbirinden güzel eserleri seslendirdi. İsmail Baha Süralsan Konservatuarı öğrencilerinin yılsonu konseri ilgiyle izlendi.
İsmail Baha Süralsan Konservatuarı’ndan yıl sonu konseri
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı, eğitmenleri ve öğrencileri yıl sonunda düzenlediği “Umuda Dair Ezgiler” konseri ile sahneye çıktı. Konservatuar öğrencilerinin performansı beğeni topladı.

YORUM EKLE
1
Gaz sızıntısı can aldı
2
Alanya Zeynep'i arıyor
3
Antalya'da tabanca ile şaka ölüm getirdi
4
Taksiciye 238 bin TL'lik imza tuzağı
5
Alanya'da feci kaza!
6
Alanya'da 2 köpek ölüsü bulundu
7
Tarlaya uçtu
8
Kepez’de otodrag heyecanı başladı
9
Kamp ateşi etrafında buluştular
10
3 dakikada en çok acı biberi yiyebilmek için yarıştılar
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:55

GÜNEŞ
05:35

ÖĞLE
12:59

İKİNDİ
16:49

AKŞAM
20:14

YATSI
21:47
SIRADAKİ HABER