Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fuhuş olaylarının tespiti, suçu işleyenlerin yakalanması ve fuhşa zorlanan kadınların kurtarılmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Güzeloba’da işletmeye operasyon
Yapılan çalışmalar kapsamında Güzeloba Mahallesi Lara Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işletmenin, fuhuş amacıyla bekleyen kadınlara yer temin ettiği tespit edildi.

Ekiplerin yürüttüğü çalışma sonucunda 5 şüpheli yakalandı. Operasyonda ayrıca 14 mağdur kadın kurtarıldı.
3 şüpheli tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünün, fuhuş olaylarının önlenmesi ve bu suçlara karışan kişilerin tespit edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.





