Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nın başlangıcında, Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle akşam yemeğinde buluştu. Gravel Hotels Select Otel’de gerçekleşen buluşmada, gençlik meclisinin başkanı Mehmet Yalın Erdal ve üyelerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, gençlerle sohbet etti ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Topaloğlu, “Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu ülkenin yarınlarını gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Gençlik Haftası’nı kutlarken, Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz,” ifadelerini kullandı.
Gençlik Meclisi Başkanı Erdal ise gençlere gösterdiği yakın ilgi ve destekten ötürü Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti. Etkinlik, gençler ve belediye arasındaki güçlü bağın bir göstergesi olarak dikkat çekti. -Kepez Belediyesi Bülten