Edinilen bilgilere göre, Onur Ö. (33), Mehmet Mahallesi’ndeki Adliye Ek Binası’nda bulunan Denetimli Serbestlik Bürosu’ndaki görüşmesine gitmek için arkadaşı Zekeriya Yalçın’dan (47) kendisini aracıyla adliyeye götürmesini rica etti. Ancak yolculuk sırasında Yalçın, aniden rahatsızlandığını belirtti ve aracın arka koltuğuna geçerek birkaç kez istifra etti. Onur Ö., hastaneye gitmesini teklif etse de Yalçın bu öneriyi reddetti ve biraz dinlenmek için aracın içinde kalmayı tercih etti. Adliyeye girmeden önce Onur Ö.'den kendisine ayran almasını istedi.

GERİ DÖNDÜĞÜNDE KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI 


Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından aracına dönen Onur Ö., arkadaşını hareketsiz halde bulunca hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri tüm çabalara rağmen Yalçın’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Durumu çaresiz gözlerle izleyen Onur Ö., arkadaşının ölümüne tanıklık etmenin şokunu yaşadı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı inceleme yaptıktan sonra Yalçın’ın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. -Haber Merkezi 
 

Kaynak: Haber Merkezi