Olay, saat 12.00 sıralarında Üçgen Mahallesi 104. Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Her sabah olduğu gibi balkona çıkan Kabaağaç'ı, karşı apartmandaki komşuları öğle saatlerinde hareketsiz şekilde fark etti. Komşular seslenmesine rağmen yanıt alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Dairenin kapısı kilitli olduğu için ekipler, itfaiyenin yardımıyla içeri girdi. Balkonun köşesinde sandalyeye oturur vaziyette bulunan Kabaağaç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Adli tabip tarafından yapılan incelemede, yaşlı adamın kalp krizi geçirerek öldüğü tespit edildi.

MAHALLELİ UYUDUĞUNU SANDI 

Kabaağaç’ın her sabah balkona çıkarak güneşlendiğini belirten apartman yöneticisi Ramazan Dinç, "Karşı binadaki komşular fark etmiş. Polis geldi, ama herkes önce uyuduğunu sandı. Dayısıyla birlikte yaşıyordu, kendi halinde, sessiz bir insandı. Dün marketten bir şeyler istedi, sepet sarkıtıp aldı. Bugün de her zamanki gibi balkona çıkmış ama bir daha kalkamamış" dedi.

Yaşlı adamın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. -İHA 

Kaynak: İHA