Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksu Güzelyurt Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emre I. idaresindeki bir tur firmasına ait midibüs, Turgut D. yönetimindeki otel servis otobüsü ve Süleyman K.'nin kullandığı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otel servis otobüsü, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir işyerinin çelik konsorsiyumuna çarparak durabildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından otobüste sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hafif yaralanan 21 kişi tedbir amaçlı ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, bazı yaralılar ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.


Kazaya karışan otel servis otobüsünün işyerine çarptığı anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, çarpışmanın şiddeti ve otobüsün çarparak durması açıkça görülüyor. Devamında ise araçtan çıkan yaralılar ve çevrede toplanan vatandaşlar yer alıyor. -İHA

Kaynak: İHA