Antalya Caddesi üzerindeki pazara minibüslerle ulaşan turistler; kıyafet, çanta, valiz ve çeşitli hediyelik eşyaları satın alarak yoğun alışveriş yaptı. Ellerinde torbalarla pazardan ayrılan turistler, hem yerli esnafı sevindirdi hem de sezonun hareketli geçeceğine dair umut verdi.
'BU CANLILIK SEZONUN BAŞLANGICININ HABERCİSİ'
Pazar esnafı, satışlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yoğunluk, sezonun başladığının en net göstergesi. Hem biz esnaf için hem de ülke ekonomisi açısından çok önemli. Eğer büyük olumsuzluklar yaşanmazsa bu yıl rekorlarla dolu bir sezon bizi bekliyor,” diyerek beklentilerini aktardı.
TURİSTLERİN YENİ GÖZDESİ BİR PAPAĞAN
Pazardaki çanta ve valiz tezgâhının önünde duran bir papağan ise özellikle yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Tezgâhın önünden geçenler, papağanla hatıra fotoğrafı çektirmeden ayrılmıyor. -Haber Merkezi