Belediye meclisinde alınan kararla Kızılsaray Mahallesi 71-72 sokak kesişiminde bulunan park, artık Deniz Demiral’ın adıyla anılacak. 750 metrekarelik çim alana sahip olan parkta çocuk oyun alanları ve dinlenme bölümleri bulunuyor.

CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz ve beraberindeki heyet, alınan karardan dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Duygularını paylaşan Yılmaz, "Deniz Demiral’ın isminin bu parkta yaşatılması bizim için çok kıymetli. Başkanımız Ümit Uysal’a ve belediye meclis üyelerine duyarlılıkları için minnettarız" dedi.

Başkan Ümit Uysal ise bu kararı bir vefa görevi olarak gördüklerini belirterek, "Gençlerimizin idealleri, verdikleri emekler asla unutulmaz. Deniz Demiral’ın adını bu parkta yaşatmak bizim için bir onurdur" ifadelerini kullandı.

Deniz Demiral’ın adını taşıyan parkın, onun anısını yaşatmaya ve gelecek nesillere ilham olmaya devam edeceği vurgulandı. -İHA 

Kaynak: İHA