Antalya Valisi Hulusi Şahin, zirvenin açılışında turizmdeki başarıya değinerek, gastronominin önemini vurguladı ve 2025 yılının denetim yılı olacağını belirtti. Katılımcılar, turizm ve gastronomi arasındaki sıkı ilişkiye dikkat çekerek, çeşitliliğin önemini vurguladı. Zirve boyunca turizm ve gastronomi alanında çeşitli panel ve etkinlikler düzenlenecek.


Antalya Valisi Hulusi Şahin, Turizmde başarının sürdürülebilirliği için iş güvenliğinin önemi üzerinde durdu. AKTOB Başkanı Kaan Kaşif Kavaloğlu, Antalya'nın turizmdeki gücüne ve gastronominin çeşitlilikteki rolüne vurgu yaptı.
ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Etkinliğin gastronomi turizmine katkı sağlayacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Sert, Antalya'nın turizmde misafirlerine sunduğu çeşitliliğe dikkat çekti. Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Başkanı Melih Şahinöz, Antalya'nın ağırlamada güçlü olduğunu ifade etti. Sözen Grup üst yöneticisi Gökmen Sözen, Etkinliğin gastronomi potansiyelini artırmaya yönelik olduğunu söyledi.


Zirve, turizm ve gastronomi sektörünün çeşitlilik teması altında bir araya gelerek iş birliği ve geliştirme fırsatları sunuyor. Etkinlik, sektörün geleceğine yönelik önemli tartışmalara ve iş birliklerine zemin hazırlıyor.  -Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi