Olay, dün Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Fazıl Bildik'in arkadaşı tarafından yavruyken hediye edilen 7 aylık dişi Pomeranian cinsi köpeği, parkta özgürce dolaşırken kimliği belirsiz iki kişinin hedefi oldu. İşyerine dönmediğini fark eden Bildik, panikle çevreyi aramasına rağmen minik dostunu bulamadı. Umutla güvenlik kameralarını inceleyen Bildik, iki kişinin köpeğini alıp uzaklaştığını dehşetle gördü. Hemen polise kayıp ihbarında bulunan Bildik, şimdilik şahıslardan şikayetçi olmadı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde iki kadının aynı cins bir köpeği götürdüğü ve ardından bir petshopa girdikleri tespit edildi. Sahibi Fazıl Bildik, polis ekiplerine görüntülerdeki köpeğin kendi canı gibi sevdiği minik dostu olduğunu gözyaşları içinde anlattı.

"O Benim Her Şeyim! Geri Getirirlerse Affedeceğim!"

Yaşadığı üzüntüyü kelimelerle ifade etmekte zorlanan Fazıl Bildik, "Köpeğimi arkadaşım 2 aylıkken bana hediye etmişti. 7 aydır da o benim yanımdaydı. Şimdi bazı kişiler tarafından alınıyor. Kamera görüntülerimiz var. Tasması yoktu, sadece boynunda bir kolye vardı. Götüren kişinin nereye götürdüğünü bilmiyorum. Petshopa girip köpek için malzeme almışlar. Ablasının köpeği olduğunu ve kendi bakacağını söylemiş. Belki parkta gördüğü için sahipsiz sanıp almış olabilirler. Benim tek isteğim onu geri getirmeleri. O benim her şeyim. 7 aydır birlikteyiz ama o benim bir parçam gibi olmuştu. Eğer onu geri getirirlerse şikayette bulunmayacağım. Sadece onu bana geri versinler. Polise kayıp başvurusunda bulundum, umarım en kısa sürede bulunur" dedi.

Güzellik Kraliçesine Nazar Değdi

Minik köpeğinin bir hafta önce Antalya'daki bir güzellik yarışmasında birinci olduğunu da hüzünle anlatan Bildik, "Antalya’daki stil güzellik yarışmasında birinci olmuştu benim canım. Bir hafta önce o minik boynuyla madalya aldı, sonra da nazar değdi herhalde" diye konuştu. Fazıl Bildik, güzellik kraliçesi minik dostuna kavuşmak için umutla bekleyişini sürdürüyor.   -İHA

Kaynak: İHA