Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, genç ve dinamik bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetimin, 23 yaş ve altı yabancı kontenjanına uyan kaliteli bir kanat oyuncusu arayışı doğrultusunda Belçikalı hücumcu Johan Bakayoko’yu listesine dahil ettiği öne sürüldü.

Leipzig 20 Milyon Euro’nun Üstünü Bekliyor

Alman temsilcisi RB Leipzig’in, PSV Eindhoven’dan 18+4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 23 yaşındaki yetenek için kapıyı 20 milyon Euro’nun üzerindeki tekliflerle açmayı planladığı belirtildi.

Johan Bakayoko-1

Beşiktaş cephesinin ise genç yıldızın şartlarını, kulübünün beklentilerini ve olası bir kiralama/satın alma formülünü masaya yatırarak nabız yokladığı ifade ediliyor.

Alman Ekibi Satışa Sıcak Bakmıyor

Transferin önündeki en büyük engel ise Leipzig'in kadro planlaması olarak gösteriliyor. Alman kulübünün sağ kanattaki bir diğer yıldızı Yan Diomande’yi Paris Saint-Germain’e satmaya hazırlanması sebebiyle, Bakayoko’nun takımdan ayrılmasına şu aşamada olumsuz baktığı vurgulandı.

Johan Bakayoko

Siyah-beyazlı yönetimin ise Mohamed Salah transferi iddialarından tamamen bağımsız şekilde yürüttüğü bu genç kanat hamlesi için tüm koşulları zorlayacağı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haber Merkezi