Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması kapsamında teknik direktör arayışlarında sona gelindiği iddia edildi. Siyah-beyazlı kulübün, İtalyan teknik adam Beşiktaş ile anlaşma sağladığı ve Vincenzo Italiano döneminin başlayacağı öne sürüldü.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı

İSTANBUL'A GELİŞ SÜRECİ

Gelen bilgilere göre, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın yürüttüğü temaslar sonucunda Vincenzo Italiano ile her konuda anlaşmaya varıldı. Teknik adamı taşıyan özel uçağın saat 15.00 sularında İstanbul’a iniş yapacağı aktarıldı.

Beşiktaş Gain Aliağa Petkim

SÖZLEŞME DETAYLARI

İddialara göre taraflar arasında 2+1 yıllık bir planlama üzerinde uzlaşma sağlandı. Italiano’nun yıllık ücretinin yaklaşık 5 milyon euro seviyesinde olduğu ifade edildi. Resmi imza ve tanıtım töreninin İstanbul’daki görüşmelerin ardından yapılması bekleniyor.

YENİ DÖNEM PLANI

İtalyan teknik adamın özellikle hücum odaklı oyun anlayışıyla Beşiktaş’ın oyun yapısında önemli bir değişim hedeflendiği belirtiliyor. Kulübün yeni sezonda daha dominant ve tempolu bir futbol anlayışına geçmesi planlanıyor.

Beşiktaş Konyaspor Türkiye Kupası-1

Kaynak: Haber Merkezi