Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli takviyelerle güçlendiren Beşiktaş, Joe Willock transferinden vazgeçmiyor. Salih Özcan ve Fabio Miretti'nin ardından orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen siyah-beyazlılar, yaz döneminde Willock için gerçekleştirdiği girişimlerden sonuç alamamıştı.
Serdal Adalı yönetiminin, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun takımda görmek istediği İngiliz orta saha için ocak ayında yeniden girişimde bulunması bekleniyor.

WILLLOCK İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇİLECEK
Beşiktaşlı kurmayların, Newcastle United ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Joe Willock'u bonservis bedeli ödemeden kadroya katmayı planladığı belirtildi.
Ancak Willock'un Premier Lig'de Liverpool karşısında attığı golün transfer sürecini olumsuz etkilediği ifade edildi. İngiliz futbolcunun performansını sürdürmesi halinde Newcastle United'ın oyuncuya yeni bir sözleşme teklif etme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.
BEŞİKTAŞ 20 MİLYON EURO TEKLİF ETMİŞTİ
Beşiktaş transfer komitesinin yaz döneminde Joe Willock'un menajeriyle 4 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.
Ancak Newcastle United, siyah-beyazlıların 27 yaşındaki futbolcu için yaptığı 20 milyon euroluk bonservis teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine transfer gerçekleşmedi.
Beşiktaş'ın, sözleşmesinin son yılına giren Willock için sezon sonunda bonservis bedeli ödemeden transfer fırsatını değerlendirmek istediği öğrenildi.
SEZONA 2 GOLLE BAŞLADI
Joe Willock, Newcastle United formasıyla 2026-2027 sezonuna dikkat çeken bir başlangıç yaptı.
Premier Lig'de Liverpool, Tottenham ve Bournemouth karşılaşmalarında toplam 168 dakika süre alan İngiliz orta saha, bu maçlarda 1 gol kaydetti.
Willock ayrıca EFL Cup son 16 turunda oynanan Millwall karşılaşmasında da takımına galibiyeti getiren golü attı.
Beşiktaş yönetiminin, Willock'un sezon içerisindeki performansını yakından takip ederek ara transfer döneminde yeniden girişimde bulunması bekleniyor.





