Gündoğmuş sınırları içerisinde bulunan Söbüçimen Yaylası’nda doğduğu için Alanya ile birlikte Gündoğmuş’u da memleketi olarak benimseyen AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal ile birlikte Gündoğmuş’u ziyaret etti.
Ziyarette Belediye Başkanı Ali Gülen, Kaymakam Erdal Bilgiç ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Atalay tarafından karşılanan Çavuşoğlu ve Çokal kurum yöneticileri ve partililer ile biraraya geldi. Çavuşoğlu, ilçedeki kamu kurumlarının yöneticilerinde ilçeye ilişkin brifing aldı.

Belediye Başkanı Ali Gülen, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Önceki Dönem Dışişleri Bakanımız ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Milletvekilimiz Sayın Tuğba Vural Çokal’ın teşrifleriyle kurum amirlerimiz, muhtarlarımız ve ilçe teşkilatımızın katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik.
İlçemizin ihtiyaçlarını, vatandaşlarımızın taleplerini ve devam eden çalışmaları değerlendirdik. Gündoğmuş’umuzun gelişimi için kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YATIRIM TALEPLERİ AKTARILDI
Gündoğmuş’un gelişimi, kalkınması ve geriye göç alması için hayati önem taşıyan Güzelbağ-Gündoğmuş yolunun bitirilmesini istediklerini ifade eden Başkan Gülen “Ayrıca ilçenin tarımsal kalkınması açısından büyük önem taşıyan üç gölet projesi var.

Ayandere Göleti için sondaj çalışması yapılıyor, Köprülü Göleti ihale aşamasında ve Akyarı Göleti ise proje aşamasında. Bu göletlerin tamamlanması konusunda desteğimizi yineleyip projelerin hızlandırılmasını istedik. Kendileri de ilgili bakanlıklar düzeyinde destek vereceğini belirtti. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
"HER BİR TALEBİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Çavuşoğlu ise yaptığı paylaşımda, “Güne, doğup büyüdüğümüz Torosların güzel ilçesi Gündoğmuş’umuzda başladık. Kurum amirlerimiz, muhtarlarımız ve mahalle başkanlarımızla bir araya geldik; Gündoğmuş’umuza kazandırdığımız hizmetleri ve devam eden yatırımlarımızı konuştuk. Muhtarlarımızı dinledik, notlarımızı aldık. Her bir talebin takipçisi olacağız. Gündoğmuş’umuz için durmak yok, hizmete devam” ifadelerini kullandı.





