Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, Gündoğmuş ilçesine bağlı Köprülü mahallesi yayla yolunda, genişletme çalışması yapıyor. Yağmur suyunun akışını sağlamak için belirlenen bölgelere büz koyan ekipler aynı zamanda şarampol temizliği yapıyor. Ekipler ocaktan getirdikleri malzemeyi greyderle yola sererek silindir ile sıkıştırıyor. 5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmaların ardından asfalt kaplama çalışmaları başlayacak.
Bölge sakinleri, Alanya Taşatan yayla yoluna bağlandığı için Gündoğmuş ile Alanya arasında önemli bir bağlantı yolu olan Köprülü yayla yolunun ana yol ile kıyaslandığında çok daha kısa olduğu için vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığına dikkat çekti.
Gündoğmuş Köprülü yayla yolunda stabilize çalışması
ntalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş ile Alanya ilçelerini birbirine bağlayan Köprülü yayla yolunda stabilize yol çalışması yapıyor.

YORUM EKLE
1
AHEP’ten Alanyalı indirimi
2
Almanya seyehat kısıtlamasını kaldırdı
3
Beton tesisi kendini amorti etti
4
‘İndirim güzel ama yeterli değil’
5
Otelci kadar esnaf da mutlu
6
Bu proje herkese yakışır
7
Altın piyasası uçuyor
8
Muhittin Böcek Alanya'ya geliyor
9
Toklu'dan teşekkür
10
İçişleri Bakanlığı ek genelge yayınladı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER