Ortak ilgi alanları yemek sevgisi ve iyi yiyeceğin korunmasının yanı sıra mutfak sanatları ve sofra zevklerinin yaşatılmasını amaçlayan dernek üyesi tadım ustaları ve misafirleri geleneksel Gala yemeği kokteyl sunumu ile başladı. Litvanya'dan özel olarak gelen aşçılar tadım ustalarına daha sonra 18. Yüzyıl Litvanya Saray mutfağından lezzetleri tattırdılar. 

Üyeler Livtanya mutfağından çok memnun kaldırlar. Özellikle tavşan, sudak ve geyik etinden yapılan lezzetler büyük ilgi gördü.

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya, yemekte yaptığı konuşmada, geleneksel gala yemeğine ev sahipliği ve Gastronomi sanatına yaptığı katkılar nedeniyle Harmony Park Augusto Villa Boutique Hotel İşletme Müdürü Saulius Kupcinskas'a teşekkür ederek derneğin anı plaketini sundu.

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya ve dernek Yönetim Kurulu üyeleri, mesleki tecrübe, vizyon ve el becerileri ile dernek üyeleri ve misafirleri için en iyi lezzetleri ve görselleri hazırlayıp sunan Litvanya'dan gelen aşçılara, Augusto Villa Boutique Hotel Kitchen Chef Samet Demirel'e ve mutfak ekibine Yönetim Kurulu adına teşekkür ederek derneğin plaketlerini sundular.   -Alkın BİRİCİK


 

Muhabir: Alkın BİRİCİK