Real Madrid’in Atletico Madrid’i 3-2 mağlup ettiği derbi maçta Arda Güler, performansı ve oyundan çıkarken gördüğü destekle geceye damga vurdu. Genç yıldız, Santiago Bernabeu’da taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

DERBİ MAÇTA 74 DAKİKA SAHADA KALDI

LaLiga’nın 29. haftasında oynanan dev derbide Real Madrid sahasında Atletico Madrid’i 3-2 mağlup etti. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Arda Güler, 74 dakika sahada kaldı. Genç oyuncu skor katkısı yapamasa da sahadaki performansı ve oyun içindeki etkisiyle dikkat çekti. Teknik heyet, 74. dakikada Arda Güler’i oyundan alarak yerine Jude Bellingham’ı sahaya sürdü.

Manchester City Real Madrid Manchester City Real Madrid Maci Arda Guler Ilk 11De Jvvp

TÜM STAT AYAKTA ALKIŞLADI

Maçın en çok konuşulan anlarından biri ise Arda Güler’in oyundan çıktığı an oldu. Genç futbolcu kenara gelirken Real Madrid taraftarları Arda’yı ayakta alkışladı. O sırada oyuna girmeye hazırlanan Jude Bellingham ve Eduardo Camavinga’nın da Arda Güler’i alkışlaması dikkat çekti. Son haftalarda performansını yükselten Arda Güler’in, geçtiğimiz hafta attığı uzun mesafeli golün ardından derbi maçta gördüğü destek İspanyol basınında da geniş yer buldu.

Arda Güler Gol 3

ARDA GÜLER FORMAYI KAPTI

Sezonun son bölümünde daha fazla süre almaya başlayan Arda Güler’in performansı teknik heyetin güvenini kazanırken, Real Madrid taraftarının da sevgilisi haline geldiği yorumları yapılıyor. Genç yıldızın önümüzdeki haftalarda daha fazla ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Arda Güler Gol 5

Kaynak: Haber Merkezi