Öğrenciler hem ülkelerinin hem de Orta Doğu coğrafyasının önemli yemeklerinden olan “magloobah” yemeğini Üniversite mutfaklarında pişirdiler. Yemeğin genellikle büyük bayramlarda hazırlandığını ve içeriğinde et, pilav, kızartılmış sebzeler bulunduğunu anlatan öğrenciler, bu tarifin 13. Yüzyıl’da yazılmış yemek
kitaplarından tarihi ‘Kitab al-Tabikh’te de geçtiğinin bilgisini verdiler. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen etkinliğin videoları önümüzdeki günlerde üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.
Alanya HEP'te Filistin mutfağı tanıtıldı
Alanya HEP Üniversitesi'nin yabancı öğrencileriyle Dünya Mutfaklarını tanıtma projesinde bu haftanın konukları Filistinli öğrenciler Basel Alkaramlah ve Faris Naser oldu.

YORUM EKLE
1
Alanya'daki sörfçüler fırsat kolladı
2
Kaymakam Ürkmezer, Uzay Gözlem Üssü'nü inceledi
3
Triatlon sporcuları Yücel'i ziyaret etti
4
Kesgin yeni yerinde göreve başladı
5
Ak Parti'den dayanışma örneği
6
Alanya'nın doktorundan kalp krizi önemine dikkat
7
Süper Lig'in 21. haftasında görev alacak hakemler...
8
Karadağ, MHP'nin eleştirisine cevap verdi
9
Ankara'dan 3 kupayla döndüler
10
Alanya'da daire fırsatı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER