ü

Ekonomik krizin derinleşmesiyle birlikte alım gücü düşen vatandaş, market alışverişinde zorlanmaya başladı. Enflasyonun en çok etkilediği ürünlerden biri olan et fiyatları, adeta uçtu. Dana kuşbaşı ve kıyma fiyatları 500-600 liraya kadar yükseldi. Bu durum, vatandaşlarda büyük tepkilere yol açtı.

Tarım Kredi Marketleri Ucuz Et Satışı ile İmdadına Yetişiyor

Kamuda yeni dönem başlıyor: Artık sadece tek maaş alabilecekler Kamuda yeni dönem başlıyor: Artık sadece tek maaş alabilecekler

Devlet, enflasyonu düşürmek ve vatandaşı rahatlatmak için çeşitli girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Marketleri de harekete geçti. Binlerce şubesi bulunan market, ucuz et satışına başladı. Daha önce özel paketlerde kıyma satan market, şimdi de dana kuşbaşı satmaya başladı.

400 Gram Helal Kesim Dana Kuşbaşı Sadece 155 TL

Tarım Kredi Marketleri'nde 400 gram helal kesim dana kuşbaşı sadece 155 TL'ye satılıyor. Bu da 1 kilo dana kıymanın 380 TL'ye gelmesine denk geliyor. Bu fiyatlar, piyasadaki diğer marketlere göre oldukça uygun.

Uygun Fiyatlı ve Helal Kesim Et Tercihiniz Tarım Kredi Marketleri Olsun!

Tarım Kredi Marketleri'nin bu hamlesi, vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Helal kesim ve uygun fiyatlı et arayanlar, Tarım Kredi Marketleri'ni tercih ediyor. -Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi