Galatasaray’ın Juventus’un orta saha oyuncusu Khephren Thuram için yaptığı transfer girişimine ilişkin yeni bir gelişme ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılıların 30 milyon euro civarında teklif sunduğu yıldız futbolcu, transfer kararını verdi.

Galatasaray2

Juventus’tan ayrılmaya sıcak bakmıyor

25 yaşındaki Fransız orta sahanın, mevcut durumda Juventus’tan ayrılmayı düşünmediği ve kariyerine İtalya’da devam etmek istediği aktarıldı. Thuram’ın özellikle kulüp planlaması ve Serie A’daki rolü nedeniyle Torino ekibinde kalmaya daha yakın olduğu belirtildi.

Oyuncunun ayrıca Türkiye seçeneğine şu aşamada sıcak bakmadığı ifade edildi.

Galatasaray3

Galatasaray 30 milyon euro teklif etti

Galatasaray’ın orta saha hattını güçlendirmek için Khephren Thuram’a yoğunlaştığı ve Juventus’a yaklaşık 30 milyon euro seviyesinde bir teklif ilettiği kaydedildi. Ancak bu teklifin, oyuncunun kararı nedeniyle karşılık bulmadığı ileri sürüldü.

Premier Lig kulüpleri de devrede

Haberde, Thuram ile yalnızca Galatasaray’ın değil, Premier Lig ekiplerinin de ilgilendiği vurgulandı. Liverpool, Newcastle United, Nottingham Forest ve Aston Villa’nın oyuncuyu yakından takip ettiği aktarıldı.

Galatasaray-14

Sezon performansı

Juventus formasıyla geçtiğimiz sezon 45 maçta görev alan Thuram:

  • 4 gol
  • 5 asist
  • 3136 dakika süre

performansıyla dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi