Yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 10 numara bölgesine Aleksey Batrakov’u dahil ederken orta saha için de önemli bir ismi gündemine aldı.
HEDEF PAPE MATAR SARR
Galatasaray’ın orta saha transferindeki hedefinin Tottenham forması giyen Pape Matar Sarr olduğu belirtildi.

23 yaşındaki Senegalli futbolcu için Premier Lig ekibiyle temasa geçen sarı-kırmızılıların transfer şartlarını araştırdığı kaydedildi.
TOTTENHAM’DAN 30 MİLYON EURO TALEP
Tottenham’ın, 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sarr için 30 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.
Galatasaray’ın ise İngiliz kulübünden bu rakamda indirim istediği ve görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.
GEÇTİĞİMİZ SEZON 37 MAÇTA FORMA GİYDİ
Pape Matar Sarr, geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla tüm kulvarlarda 37 karşılaşmada görev yaptı. Senegalli orta saha bu maçlarda 2 gol ve 4 asist üretti.
Sarr’ın dinamizmi, fizik gücü ve merkez orta sahada farklı rollerde oynayabilmesi, Galatasaray yönetiminin oyuncuya olan ilgisinde önemli faktörler arasında gösteriliyor.
GALATASARAY ORTA SAHAYI GÜÇLENDİRMEK İSTİYOR
Aleksey Batrakov transferiyle hücum hattındaki 10 numara sorununa çözüm üretmeye çalışan Galatasaray, Pape Matar Sarr hamlesiyle orta sahasını da güçlendirmeyi hedefliyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin, 30 milyon euroluk bonservis bedelini aşağı çekerek transferi gerçekleştirmek için Tottenham ile görüşmelerini sürdürmesi bekleniyor.





