Galatasaray formasıyla üç sezondur istikrarlı bir yükseliş sergileyen Barış Alper Yılmaz, Avrupa'daki pek çok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Oyuncunun, gelecek kulübünü Bundesliga'dan seçtiği bildirilirken, Almanya temsilcisi RB Leipzig, bu transfer için en ciddi adımı atan takım oldu.
BARIŞ İÇİN O PARAYI GÖZDEN ÇIKARDILAR
RB Leipzig'in 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmakta kararlı olduğu ifade edildi. Daha önce Leipzig'in 18 milyon Euro'luk teklifini reddeden Galatasaray yönetiminin, 30 milyon Euro'nun altındaki hiçbir teklifi değerlendirmeye almadığı aktarıldı. Alman kulübünün bu talep edilen rakama ulaşmaya hazır olduğu belirtiliyor. Ayrıca Galatasaray'ın, yüksek potansiyeli nedeniyle Barış Alper'in bir sonraki satışından %15 pay talep edeceği de gelen bilgiler arasında.
AYRILMAK İSTEDİ
Barış Alper Yılmaz'ın, gelen teklifler üzerine Galatasaray yönetimine ayrılmak istediğini bildirdiği ve yönetimin de oyuncunun bu talebini dikkate alarak transferine izin verdiği kaydedildi. Milli futbolcuya daha önce devre arasında West Ham United'ın da ilgi gösterdiği ancak o dönemde transferin gerçekleşmediği belirtiliyor. -Haber Merkezi