Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Gazipaşa'nın Zeytinada Mahallesi D-400 karayolunda gerçekleşti. Antalya'dan Adıyaman’a seyahat eden yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Otobüs devrilerek sürüklendikten sonra yan yatarak durabildi. Kazada, sürücü N.D. dahil 33 yolcu yaralandı. Yaralılar, çevredeki sağlık ekipleri tarafından Gazipaşa ve Alanya'daki hastanelere sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, arama kurtarma ekipleri, polis ve jandarma büyük bir çaba harcadı. 10'u ağır olmak üzere 33 yaralı, ambulanslarla hastanelere taşındı. Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata ve diğer yetkililer kazazedeleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Maalesef, ağır yaralanan 74 yaşındaki Selaaddin Çokuçkun, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. -İHA