Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bernd Storck yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik ve gol çalışmaları ön plana çıktı. Tedavisi tamamlanan Cheikh Niasse de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Antrenman Beştepe’de Yapıldı

Gençlerbirliği, Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Bernd Storck yönetimindeki antrenman, fitness salonunda yapılan aktivasyon hareketleriyle başladı.

Ardından sahaya geçen futbolcular, ısınma koşusunun ardından isabetli pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirdi.

İdman Taktik Çalışmayla Tamamlandı

Yaklaşık iki saat süren antrenman, taktiksel varyasyonlar ve sonuçlandırma çalışmalarıyla sona erdi. Başkent ekibi, Konyaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Niasse Takımla Çalıştı

Gençlerbirliği’nde sakatlıkları nedeniyle tedavi gören oyuncuların durumları da takip ediliyor. Tedavisi tamamlanan ve iyileşme sürecine giren Cheikh Niasse, antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Adama Traore, Pedro Pereira ve Kevin Rodrigues ise devam eden tedavileri nedeniyle takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Gençlerbirliği, Konyaspor maçı öncesindeki hazırlıklarını teknik ekibin programı doğrultusunda sürdürecek.

Kaynak: Haber Merkezi