Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve farklı noktalarda devam eden yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangında Bucakşıhlar Mahallesi’nde çiftlik evi bulunan Tuğba Özay da büyük korku yaşadı. Özay’ın evinin etrafındaki alanlar yangında zarar gördü. Kıvılcımların sıçradığı Özay’ın evinde hasar meydana gelmezken bir telefon direği yandı. Hayvansever ve doğaseverliğiyle bilinen Özay’ın beslediği bir kedinin de kapı önünde telef olduğu görüldü. Dumandan ve gördüğü manzaradan etkilenen Tuğba Özay, hastaneye giderek serum tedavisi aldı.
Özay yaşadıklarını sosyal medya hesabından gözyaşları içinde şu sözlerle anlattı:
”Ben felç geçirdim arkadaşlar. Yandı, çiftliğimiz evlerimiz her şeyimiz yandı. Dünden beri yalvarıyorum destek istiyorum, her yer yandı."
Yangında çiftliği yanan eski manken felç geçirdi!
Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan eski manken Tuğba Özay’ın evinin etrafı da yangından zarar gördü. Evinin bahçesindeki telefon direği yanan, bir kedisi telef olan Özay yaşadıklarını gözyaşları içinde sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM EKLE
1
Alevler yeniden yükseldi, mahalleli sokağa döküldü
2
10 entübe hasta tedbir amaçlı nakledildi
3
Alanya'yı gururlandırdı
4
Alanya tıbbi desteğe hazır!
5
Alanya Final bir gurura daha imza attı
6
Başkan Toklu ve ekibi yangın alanında
7
Manavgat için 19 ilçede bağış merkezi kuruldu
8
AGC Kestelspor'u ziyaret etti
9
Başkan Şahin Yeniköy yangınında
10
Alanya'da esnaf dert yandı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:58

GÜNEŞ
05:37

ÖĞLE
12:59

İKİNDİ
16:49

AKŞAM
20:11

YATSI
21:43
SIRADAKİ HABER