Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oba Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü oldukça memnun kalan mahalle esnafı, Toklu ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.
TALEPLERİ YERİNDE DİNLEDİ
Aynı zamanda esnafın taleplerini de dinleyen Toklu ve ekibi sıkıntıların çözüme kavuşabilmesi için gerekli merciler ile iletişime geçeceklerini aktardı. Başkan Toklu, "Oba Mahallemizde kıymetli esnaflarımızı Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hasbihal ettik, istek ve taleplerini dinledik. Güler yüzle açtıkları kapılarını samimiyetleri ile taçlandıran tüm esnaflarımıza teşekkür ederim" dedi.
AK Parti'den Oba çıkartması
AK Parti İlçe Başkanı Toklu ve yönetimi Oba Mahallesi'nde esnaf ziyaret etti. Toklu, ziyarette dinlediği talepleri yetkili mercilere ileteceğinin sözünü verdi

YORUM EKLE
1
5 iş yeri mühürlendi
2
Yayla yolları açıldı
3
Mayıs'ın Genç Kalemleri
4
Zamlarla sarsıldık
5
Alanya'da acılı annenin 12 yıllık evlat özlemi
6
Cinsel yaşamı etkiliyor
7
Şampiyon yenildi! Avrupa'ya 3 puan yetmedi
8
Alanya’da 9 mahalle yoluna yaz bakımı yapıldı
9
Alanya'da satılık dükkan
10
Alanya'da bir tarlanız olabilir
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:52

GÜNEŞ
05:36

ÖĞLE
13:07

İKİNDİ
16:57

AKŞAM
20:27

YATSI
22:04
SIRADAKİ HABER