Sabah Gazetesi'ne ropörtaj veren Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ismini veri. Takımda iki forvet var diyen Özel, , "Şu anda takımda iki forvet var... Ama birçok yeni figür de parlıyor. Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu. Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri Cumhurbaşkanı adayı olacak" dedi.

Özgür Özel'in açıklamalarının satır başları şu şekilde:

İYİ Parti Alanya'da aşure etkinliği İYİ Parti Alanya'da aşure etkinliği
* Şu anda takımda iki forvet var... Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu... Ama birçok yeni figür de parlıyor. Bu isimlerden en iyi takımı kurmak önemli. * Maçın son dakikasında bir penaltı kazanıldığında, teknik direktör, 'Bırakın ben atacağım' demez... En formda oyuncusuna attırır. Belediye başkanlarımız kendi aralarında çok iyi işler yapacaklar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili de açıklama yapan Özel şu sözleri sarfetti:

* Aramızda kelimenin tam anlamıyla bir kardeşlik hukuku var... Bir arkadaşlık hukuku var... Çünkü ikimiz de aynı şeye inanmış durumdayız... Atatürk'ün partisini Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında iktidar yapmak. Bunun için kime sorumluluk düşerse düşer... Kime fedakarlık düşerse düşer. (Haber Merkezi)
Kaynak: haber merkezi