Yenilginin ardından Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kalan sarı-lacivertli takımda aynı zamanda gözler, Mayıs ayında sözleşmesi sona ercek olan Jorge Jesus'a da çevrildi.

KAYBEDERSE İŞLER ZORLAŞACAK

Bu nedenle Jesus için Ziraat Türkiye Kupası maçı kritik önem taşıyor. Takımın Kayserispor'u yenip adını Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yazdırması,üBeşiktaşüderbisinin kötü havasını silecek. Ancaküolası bir mağlubiyetüve bu kulvarda da havluüatmak, işleri zorlaştıracak.üBu ihtimalde Jesus'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BaşkanüAli Koç, Samandıra'daki görüşme sonrası Jesus'la el ele poz vererek kupa öncesi hocasına ve takıma destek olduğunu göstermişti. Bu görüntüleri Portekizli hoca da dün sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Artıkübasketbol ve futbol seyircisi ayrıldı.üAma ortama baktığımızda sanki AnadoluüEfes maçına ilgi daha çok olacaktır.üKayserispor maçı A Spor'da… Açık kanalüda ilgiyi etkiler.

Taraftarın futbol takımınaüküskünlüğünü-kızgınlığını da düşünmekülazım. En önemlisi voleybolüyarı finali ama bu rüzgardaüsanki öksüz kalacaklar.

GÜRCAN BİLGİÇ "SEYİRCİ KÜSKÜN VE KIZGIN"

Beşiktaşüyenilgisi sonrasında vedalaşmaüolmadıysaüAli Koç, Jesus ile sezonu tamamlayacaküdemektir.üSoyunma odasında yaşananütartışmalardan sonra futbolcuların tekniküadama ne kadar bağlı kalacaklarını, saygıüduyacaklarını Kayseri karşılaşmasında görürüz.

Ali Koç'un, Aziz Yıldırım'ın aday olmasıühalinde yeniden aday olacağı iddialarıüvar. Sizin aldığınız duyumlar var mı?

Birincisi;üAli Koçügörev süresini tamamlayacak.üBir yıl sonra seçim olurüFenerbahçe'de… İkincisi;üAziz Yıldırım'ın yeniden aday olma isteği yok.üAğır bir kalp ameliyatı geçirdi ve finansman içinüproblemleri olabilir.

Üçüncüsü;üAli Koç'un karşısınaüçıkacak ilk isim,üAziz Yıldırım'ın desteğiüile İlhan Ekşioğlu olabilir.

Dördüncüsü; Ali Koçüaday olmazsa, Gürel Aydın ve Sadettin Saran'ınüda isimlerini konuşabiliriz. Beşincisi; camia teküliste isteyebilir, bütün bu isimler Mehmet AliüAydınlar'ın şemsiyesinde birleşebilir. -Kaynak (SABAH)

Dev proje Alanyalı üreticilere anlatıldı Dev proje Alanyalı üreticilere anlatıldı

Muhabir: Sabiha Tatlıyer