AK Gençlik aşure etkinliğinde buluştu AK Gençlik aşure etkinliğinde buluştu

Dimçayında bir piknikte Antalya Esnaflar ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Ürkmezer, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Toklu, Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, üMüftü Dr. İhsan İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya, Alanya'daki Oda Başkanları ve Siyasi Partiler katıldı.
Antalya Esnaflar ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen iftar programında ükonuşan Kaymakam Ürkmezer “Böyle birlik ve beraberlik günlerinde bizim burada buluşmamızı sağlayan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Adlıhan Dere’ye ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tabi burada bizimle beraber iftarını yapan bütün oda temsilcilerine teşekkür etmek istiyorum çünkü 6 Şubatta Türkiye’de yaşanan depremden sonra herkes gerçekten çok büyük emek zarf etti bütün depremzedelere ellerinden geleni yaptılar bu vesileylede teşekkür etmek istiyorum hayırlı ramazanlar diliyorum ” dedi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise Alanya ve Gazipaşa ilçelerimize yönelik geleneksel iftar programımızı esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin temsilcileri ile gerçekleştirdik. Allah kabul etsin” diye konuştu dedi.-Haber Merkeziü

Muhabir: Sabiha Tatlıyer