10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında “Engelsiz Trafik Projesi” saha uygulaması gerçekleştirildi. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği personelleri, İŞKUR personelleri ve engelli bireylerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte araç sürücülerine uyarılarda bulunuldu.
TEMSİLİ CEZA MAKBUZU BIRAKILDI
Araçlara da hatalı park yapmamaları, işletme girişlerinin engelliye uygun olmaması gibi konularda bilgilendirme yapılarak uyarı amacıyla geçerli olmayan temsili 'ceza makbuzu' broşürleri bırakıldı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Esra Yemez, “İştirakçilerimizle birlikte bugün sokaklara inerek sürücülerimize hatalı park başta olmak üzere çeşitli kusurlu davranışlar hakkında uyarılarda bulunduk. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hazırladığımız broşürlerden dağıttık. Engelli bireylerimizle bu farkındalığı oluşturduk. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
'HEDEFİMİZ ENGELSİZ BİR KENT OLUŞTURMAK'
Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de, “Alanya Belediyesi olarak engelli bireylerin yaşadığı problemlere yönelik çözüm üretme noktasında çalışma yapan bir belediyeyiz” dedi. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan da vatandaşlara trafikte kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunarak, “Alanya Kent Konseyi olarak engelsiz bir kent olma adına farkındalık çalışmalarında yer alıyoruz. Kurumlarla sürekli istişare ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Onların sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Hatalı sürücülere engelsizlik için seslendiler
Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi tarafından Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen "Engelsiz Trafik" projesi kapsamında farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Sürücülere uyarıcı broşür dağıtıldı.

YORUM EKLE
1
Transfer çalışmaları hızlandı
2
Gurur kaynağı
3
Piknikte doyasıya eğlendiler
4
'Alanya'ya ihanet'
5
Seyir halinde lastik patladı
6
Kaymakamdan judoculara başarı dilekleri
7
Kaymakam kırsalda Alanyalıların taleplerine kulak...
8
40 Hafız öğrenci için “Hafızlık İcazet Programı”
9
Nisan ayında bin 970 yabancı uyruklu, konut sahibi...
10
SGK Müdürü Kaya’dan Başkan Durusoy’a ziyaret
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:51

GÜNEŞ
05:35

ÖĞLE
13:06

İKİNDİ
16:57

AKŞAM
20:28

YATSI
22:04
SIRADAKİ HABER