-Fatma Bedia UYAR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alanya'ya gelerek, kendisini bekleyen onbinlerce vatandaşa seslendi. İmamoğlu, coşkulu kalabalığı selamlayarak, mitingine başladı. İmamoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdiğini ifade ederek, karşılaştığı kalabalığa teşekkür etti.

'HAYALİM GERÇEKLEŞTİ'
İmamoğlu, "Alanya'ya ilk kez geldim. Bir hayalim gerçek oldu. Kitaplarda okuduğum, ne zaman giderim dediğim Alanya'ya geldim. Rüyalarım gerçek oldu. Böyle bir gerçeklik görmedim. İyi ki varsınız. Hem önümde kızıl kale hem de önümde on binlerce Alanyalı beni karşıladı. Ben Alanya'ya öyle borçlandım ki, çok çalışacağım sizin için" dedi.

Antalya'daki kriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da çileden çıkardı: Masaya yumruğunu vurdu Antalya'daki kriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da çileden çıkardı: Masaya yumruğunu vurdu

'GÜCÜMÜZÜ BİRLİKTEN ALIYORUZ'
Millet İttifakı'nın tüm renkleri birleştirdiğini söyleyen İmamoğlu, "Gücümüzü birlikten alıyoruz. Aynen Anadolu gibi. Millet İttifakı bu ülkenin en kapsamlı buluşmasını gerçekleştirdi. Millet İttifakı tüm renkleri birleştirdi" diye konuştu.

Muhabir: Sabiha Tatlıyer