-Kaynak (Haberler.com)

Bakan Adil Karaismailoğlu, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında,ü'İstanbul – Ankara arası süper hızlı tren hattı ne zaman kurulacak? Ankara-Sivas yüksek hızlı tren projesi, yeni Zigana Tüneli ve Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde son durum ne? Deprem bölgesinde altyapı ve üstyapı alanında hangi ihtiyaçlar karşılandı? Ulaştırma projeleri vatandaşın hayatını nasıl değiştirdi?'ügibi merak edilen soruları yanıtladı.

Bakan Karaismailoğlu,ü"İstanbul'daki yollar depreme hazır mı?"üsorusunaü"Yaptığımız tüm yatırımların arkasındayız. İnşallah böyle bir afetlerle karşılaşmayız ama yaptığımız yollar sapasağlam ayakta kalır. Köprülerimiz depremde güvenli durumda diyebiliriz"üyanıtını verdi.

Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili deü"Süper hızlı tren 350 km hız yapacak.üKadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek. İstanbul-Antalya 5 saat olacak. Demiryolu ağımız artarak devam edecek. Alanya'yı da Mersin'e tünellerle duble yol olarak bağlayacağız."üdedi.

Bir ile daha hızlı tren müjdesi veren Bakan Adil Karaismailoğlu, "İstanbul-Antalya 5 saat olacak. Demiryolu ağımız artarak devam edecek"üifadelerini kullandı.

Alanya Şoförler Odası’nın 2.’sini düzenlediği aşure günü etkinliği gerçekleştirildi Alanya Şoförler Odası’nın 2.’sini düzenlediği aşure günü etkinliği gerçekleştirildi

Öte yandan Bakan Karaismailoğlu, Yeni Zigana Tüneli'nin 3 Mayıs'ta açılacağını açıkladı.

Muhabir: Sabiha Tatlıyer