Dev proje Alanyalı üreticilere anlatıldı Dev proje Alanyalı üreticilere anlatıldı

-Alkın BİRİCİKü

Tüm Türkiye’de gerçekleştirilen 2023 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavlarına Alanya Orta Doğu Kurs Merkezi damga vurdu. Alanya bölgesinde derece yapan öğrenciler ilk üçe girdi. Türkiye’ye sıralamasında 93. olan Mustafa Deniz Çitçi Alanya’da da 1. oldu. Alanya’da 2. ve 3. olan Alanya Orta Doğu Kurs Merkezi öğrencileri Yusuf Kaya ve Merve Karaca ise Türkiye Çapında 2827. ve 2858. oldu.

ORTA DOĞU KURS MERKEZİ LGS’DE DE BAŞARILARA TALİP

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı hazırlık kurslarıda açacak olan Alanya Orta Doğu Kurs merkezi Haziran ayında kayıtlara başlayacak. Temel yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarında da üstün başarı sağlayan Alanya Orta Doğu Kurs Merkezi müdürü ve öğretmenleri aynı başarıyı LGS’de de elde edeceklerini belirtti. Diğer yıllarda tapılan TYT-AYT sınavlarında da başarı sağlayarak bu yılda geleneği bozmadıklarını ifade eden Alanya Orta Doğu Kurs Merkezi Kurucusu, Eğitim Koordinatörü, Eğitim Koçu ve Matematik öğretmeni Ercan Toksöz, “Bizim buradaki başarılarımız açık ve net. Bundan sonraki başarılarımızında kat kat artacağını belirtmek istiyorum. Alanya Orta Doğu Kurs Merkezinde bir çok derece çıkarttık. Gelenek bu yılda bozulmadı, gelecek yıllarda da bozulmayacak ve artacak” dedi.

Konuşmasının ardından MSÜ sınavında üstün başarı sağlayan öğrencilere çiçek taktim eden Toksöz, öğrencilere hayatlarının her anında başarı dileğinde bulundu.

Muhabir: Bedia UYAR