Dev proje Alanyalı üreticilere anlatıldı Dev proje Alanyalı üreticilere anlatıldı

Uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam eden Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat KOM Takip Timi ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli E.S., U.C.A., B.Ç., F.D., M.K. ve A.T. isimli şahısların uyuşturucu madde imal ederek piyasaya sürecekleri yönünde elde edilen bilgiler sonucu harekete geçildi.

Şüpheli şahıslara ait 4 ikametgâh ve 1 iş yerinde yapılan aramalar sonucunda; 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 11 adet 7,65 mm dolu fişek, 2,5 kilo skunk uyuşturucu maddesi, 110 kök skunk bitkisi, 4 adet iklimlendirme çadırı, 3 adet motorlu hava filtresi ve 36 adet motorlu gün beyazı lamba ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alınırken, Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.-Haber Merkeziü

Muhabir: Sabiha Tatlıyer