MHP'nin Antalya'da başlayan ilçe kongrelerinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiriyle aday gösterilen isimler ilçe başkanı seçildi. Kongrelerde İl Başkanı Sadullah Güneş, MHP Lideri Bahçeli'nin kongreler için gönderdiği mesajı okudu.
Kongrelere MHP Antalya milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun da katıldı. Başkan, dava arkadaşlarıyla kongrede bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek görev alan ilçe başkanları ve yönetimlerini tebrik etti. Kongreler, yeni yönetimlerin belirlenmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
ALANYA 5 TEMMUZ'A ODAKLANDI
MHP'nin Alanya'da yeniden aday göstermeyerek Mustafa Sünbül'e teşekkür etmesinin ardından alınan karar gereği, kongreye kadar ilçe başkanlığı görevini Sünbül yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak olan Hasan Cantürk yürütüyor. Cantürk'ün ilçe başkanlığında gidilecek kongrede, genel merkezin takdiriyle aday gösterilen önceki dönem ilçe başkanlarından Mustafa Türkdoğan, bir yandan diğer ilçe kongrelerini takip ederken diğer yandan da kendi yönetim ekibini oluşturmak için liste çalışmalarını sürdürüyor.
MHP Alanya İlçe Kongresi 5 Temmuz Pazar günü yapılacak. Aynı gün Gazipaşa İlçe Kongresi de gerçekleştirilecek.





