Galatasaray’ın deplasmanda Erzurumspor FK ile oynadığı karşılaşmaya Victor Osimhen damga vurdu. Sarı-kırmızılı takımın ilk yarıyı 3-0 önde tamamladığı mücadelede Nijeryalı yıldız, 45. dakikada fileleri havalandırırken 20. dakikada Yunus Akgün’ün golünde de asist yaptı.

Osimhen’den İki Maçta Dört Gol

Galatasaray’ın 20. dakikada Yunus Akgün ile bulduğu golde Osimhen önemli rol oynadı. Nijeryalı santrfor, ceza sahasında çizgiye inmeden topu içeri çevirirken pozisyonu takip eden Yunus Akgün skoru 2-0’a getirdi.

  1. dakikada ise savunma ile kaleci arasındaki anlaşmazlığı iyi değerlendiren Osimhen, araya girerek topu boş kaleye gönderdi ve Galatasaray’ı soyunma odasına 3-0 önde götürdü.

Yıldız futbolcu, karşılaşmanın 79. dakikasında Gabriel Sara'nın pasını gole çevirerek kendisinin ikinci, Galatasaray'ın dördüncü golünü kaydetti.

Bu golle Osimhen, sezonun ilk iki lig maçında dörder gole ulaştı.

Son 15 Maçta 22 Skor Katkısı

Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla son 15 lig maçında da skor katkısı üretmeyi başardı.

Nijeryalı futbolcu söz konusu süreçte 16 gol ve 6 asist kaydederek toplam 22 gole doğrudan katkı verdi.

Osimhen, Erzurumspor FK karşısındaki golünün ardından kaleci Orbanic'i de teselli etti.

Kaynak: Haber Merkezi