Oyuncu Hazal Kaya, AHBAP Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi. Kaya, derneğe 120 bin TL bağış yaptığını belirterek bağışın akıbetini öğrenmek istediğini söyledi.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde ifade veren Hazal Kaya, Haluk Levent ile kişisel bir tanışıklığının bulunmadığını belirterek, ilk temaslarının 2020 yılında yardım faaliyetleri sırasında telefon üzerinden gerçekleştiğini ifade etti.

Hazal Kaya Dan Cok Konusulan Gala Goruntulerine 19267871 1847 Amp

"120 Bin TL Bağış Yaptım"

İfadesinde deprem döneminde yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla gönüllü olarak çeşitli faaliyetlerde yer aldığını anlatan Kaya, AHBAP Derneği'ne şahsen 120 bin TL bağış yaptığını söyledi.

Kaya, yaptığı bağış nedeniyle kendisinin de mağdur olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yaptığımız bağışların bu şekilde Haluk Levent tarafından suistimal edilmesi sebebiyle ben de mağdurum. Güvenimizin bu şekilde zedelenmesi nedeniyle çok üzgünüm. Yaptığım bağışın nereye gittiğini öğrenmek istiyorum. Bu yönde ben de şikayet hakkımı gerekli olursa kullanacağım."

Hazal Kaya Nin Son Goruntusu Sevenlerini Sasirtti 19268074 8809 Amp

Deprem Dönemindeki Süreci Anlattı

Hazal Kaya, deprem döneminde Babala TV'nin canlı yayınına kendi isteğiyle katıldığını ve sosyal medya paylaşımlarının tamamen depremzedelere destek amacı taşıdığını ifade etti.

AHBAP'ın o dönemde yürüttüğü yardım faaliyetlerinin kamuoyunda güven oluşturduğunu belirten Kaya, gelinen süreçte bu güvenin zedelendiğini düşündüğünü söyledi.

Soruşturma kapsamında adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Hazal Kaya Ali Atay

Kaynak: Haber Merkezi