Oyuncu Selin Şekerci, yeni evine taşınma sürecinde yaşadığı gecikme nedeniyle yaklaşık 6 aydır düzenli bir yaşam sürdüremediğini açıkladı. Eski evinde devam eden tadilatın planlanandan uzun sürmesi nedeniyle geçici olarak farklı yerlerde konaklayan oyuncu, yaşadığı süreci samimi ifadelerle anlattı.
Tadilat süreci uzadı
Yeni evini bulmasına rağmen taşınamayan Selin Şekerci, evdeki tadilat çalışmalarının beklenenden uzun sürdüğünü belirtti. Evin eski yapısından kaynaklanan yenileme sürecinin uzaması nedeniyle yaklaşık 6 aydır kalıcı olarak yerleşemediğini ifade eden oyuncu, günlük yaşamını geçici çözümlerle sürdürdüğünü söyledi.
Şekerci, yaşadığı süreci "6 aydır evsizim" sözleriyle özetlerken, taşınma sürecinin planladığından daha zorlu geçtiğini dile getirdi.
"Başka bir arkadaşımda duş aldım"
Ünlü oyuncu, yaşadığı geçici düzeni anlatırken, "Başka bir arkadaşımda duş alıp buraya geldim." ifadelerini kullandı. Açıklamalarıyla taşınma sürecinde karşılaştığı günlük zorlukları paylaşan Şekerci, yeni evine kavuşacağı günü beklediğini belirtti.
Yeni projesiyle ekranlara dönüyor
Özel hayatındaki taşınma süreciyle gündeme gelen Selin Şekerci, kariyerinde de yeni bir projeye hazırlanıyor. Oyuncu, başrolünde yer aldığı "Baş Başa" dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımın 23 Temmuz'da yayın hayatına başlaması planlanıyor.
1989 yılında İzmir'de dünyaya gelen Selin Şekerci, bugüne kadar Melekler Korusun, Kaçak Gelinler, Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk, Yeşilçam, Aile, Kraliçe ve Leyla ile Mecnun başta olmak üzere birçok dizi ve sinema filminde rol aldı.





