Alanya'da yaşayan Gazipaşalılar Keyf-i Ala Restaurant'ta birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adem Murat Yücel ile çok sayıda Gazipaşalı katıldı.
Alanya'da yaşayan Gazipaşalıların taleplerini dinleyen Türel ve Yücel, Gazipaşa ve Alanya'nın bir kardeş kent olduğunu belirterek, bu kentlere en iyi hizmeti vereceklerinin altını çizdiler.
Her fırsatta birlik beraberlik mesajı veren Türel ve Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi pazara kadar değil mezara kadar olduğunu belirterek, Gazipaşalılar'dan destek istediler.
Türel ve Yücel Gazipaşalılar'ın onur konuğu oldu
Alanya'da yaşayan Gazipaşalılar'ın birlik beraberlik toplantısına katılım sağlayan Türel ve Yücel, Gazipaşalıların desteğini aldı

Haber Merkezi
YORUM EKLE
1
Bakan Gül Başsavcı Emre'yi ziyaret etti
2
Belediyespor büyük bir engeli aştı
3
‘Yükselişe geçeceğiz’
4
“Kimseyle görüşmedim”
5
4x4'lük Türklerspor
6
Haydar Durusoy Manavgat Belediyespor'da
7
Samet Kakık bronz madalya aldı
8
1.5 milyonluk cenaze hizmeti
9
Yer Yücel'den, Tesis Türel'den
10
Bakanlar Alanya'da Anteplilerle bir araya geldi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER