İstanbul Üsküdar'da yazar Murat Koparan, kaldığı villanın banyosunda başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Koparan'ın eski eşinin telefonda görüştükleri sırada silah sesi duyduğu ve durumu polise bildirdiği belirtildi.
Olay, 25 Ağustos Salı günü saat 16.15 sıralarında Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 37 yaşındaki Murat Koparan ile yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşi Elif Feyza Y. (33), olaydan yaklaşık bir saat önce telefonda görüştü.
İddiaya göre Elif Feyza Y., görüşme sırasında silah sesi duydu. Bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.
Villaya balkondan girdiler
İhbarın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Villanın kapısının açılamaması üzerine itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla balkona ulaştı ve buradan içeri girdi.
Ekipler, villanın üçüncü katındaki banyoda Murat Koparan'ı başından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Koparan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Ruhsatsız tabanca bulundu
Polis ekiplerinin villada yaptığı incelemede ruhsatsız olduğu değerlendirilen bir tabanca bulundu. Koparan'ın bir süredir boş olan villada kaldığı öğrenildi.
Olay yerindeki incelemelerin ardından Koparan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Dört çocuk babasıydı
Murat Koparan'ın cenazesi, Fatih Edirnekapı Mihrimah Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Dört çocuk babası olduğu öğrenilen Koparan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın kesin nedeninin yürütülen soruşturma ve incelemelerin ardından netleşmesi bekleniyor.




