Fatih Tekke ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor’da geçici olarak teknik sorumluluk üstlenen Hüseyin Cimşir’in kulüpteki yeni görevi belli oldu. Cimşir, Bordo-Mavili ekipte Akademi Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapacak.

GEÇİCİ GÖREVİNİN ARDINDAN YENİ POZİSYON

Fatih Tekke’nin görevinden ayrılmasının ardından takımın başına geçici olarak getirilen Hüseyin Cimşir, son olarak Konyaspor karşılaşmasında Trabzonspor’u saha kenarından yönetti.

Cimşir’in geçici teknik adamlık görevini tamamlamasının ardından kulüp bünyesindeki yeni sorumluluğu da netleşti.

ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALACAK

Hüseyin Cimşir, Trabzonspor’da Akademi Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapacak. Cimşir, yeni görevinde altyapıda forma giyen genç oyuncuların gelişimine yönelik çalışmalarda sorumluluk üstlenecek.

Trabzonspor’un akademi yapılanmasına yönelik çalışmalarda da görev alacak olan Cimşir, genç futbolcuların gelişim süreçlerinin koordinasyonunda rol oynayacak.

Kaynak: Haber Merkezi