Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'da yaptığı açıklamalarda transfer gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde sosyal medyada gündeme gelen Mohamed Salah iddialarına yanıt veren Doğan, Mısırlı yıldızın bordo-mavili kulübe transfer olacağı yönündeki söylentileri yalanladı.

"Salah transferi gündemimizde yok"

Mohamed Salah ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Ertuğrul Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bir sürü bir şey konuşuluyor. Böyle bir anlaşma gündemimizde yok. Yarın Trabzon'a uçuş planlaması zaten yok. Böyle bir planlaması olsa basına, taraftara bilgi verilir. Salah dünyanın bildiği, çok profesyonel, çok başarılı, Premier Lig'in en kariyerli oyuncularından biri. Salah'ı kim istemez ama böyle bir şey yok."

"Trabzonspor'un çıkarlarını korumak zorundayım"

Daha önce Aral Şimşir transferiyle ilgili yaptığı açıklamalar hatırlatılan Doğan, transfer süreçlerinde kulübün menfaatlerini ön planda tuttuklarını belirtti.

Başkan Doğan, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ben Trabzonspor'un çıkarlarını korumak durumundayım. Aral'a 25-30 isteniyordu. Biz çıkıp Aral'ı çok istiyoruz, olmazsa olmaz diyecek halimiz yok. Bu bir pazarlamadır. Bizim her kelimeye dikkat etmemiz gerekiyor. O dönem Trabzonspor çıkarları öyle konuşmamızı gerektiriyordu."

"2-3 takviye daha olabilir"

Transfer çalışmalarının planlanan şekilde sürdüğünü ifade eden Doğan, teknik direktör Fatih Tekke ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek kadroya yeni isimlerin katılabileceğinin sinyalini verdi.

"Herkesin aklında ne olduğunu biliyorum, bizim de aklımızda aynı şey var: zirve yarışında olmak. Yetenekli gençlerle tecrübeli isimlerin birleşeceği bir ekip istiyoruz. Fatih Hoca ile günde 3-4 defa bu konuyu konuşuyoruz. Bir yol haritamız var, eksiksiz ilerliyoruz. 2-3 takviye daha olabilir."

Trabzonspor'un transfer döneminin kalan bölümünde belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda kadrosunu güçlendirmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi