Malzemeler;
-4-5 adet haşlanmış patates
-3 adet közlenmiş kırmızı biber
-1 çay bardağı mısır
-1 havuç
-3-4 tane kornişon turşu
-4-5 dal taze soğan
-Taze nane
-Tuz
2 su bardağı yoğurt
5 yemek kaşığı mayonez
2-3 diş sarımsak
Hazırlanışı;
Öncelikle patateslerimizi haşlayıp soğutuyoruz. Kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz. Köz biberlerimizi, kornişon turşumuzu, taze soğanımızı ve taze nanemizi küçük küçük doğruyoruz. Havucumuzuda rendeliyoruz. Ayrı bir kasede yoğurdu, mayonezi, tuzu ve dövülmüş sarımsağı karıştırıp iyice çırpıyoruz. Bütün hepsini patateslerle karıştırıp servis ediyoruz. Afiyet olsun :)
Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 11:43