Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde son aşamaya gelen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede toplam 9 kilometrelik yol çalışması yapılırken, 19 bin 400 ton asfalt serildi.

9 KİLOMETRE YOLA 19 BİN 400 TON ASFALT

Mahmutlar Mahallesi’nde saha gezisi gerçekleştiren Başkan Özçelik’e incelemeleri sırasında Başkan Yardımcıları Murat Levent Koçak, Hasan Can Kamburoğlu ve Haydar Uyar, Başkan Danışmanı Sadık Dizdaroğlu, Fen İşleri Müdürü Atahan Uyar ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Top ve Asrın Ateşoğlu eşlik etti.

Atatürk Caddesi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen Özçelik, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına hızlı şekilde başladıklarını söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Duyurdu Mahmutlar'da Çay Bahçesi O Tarihte Açılacak (3)

Özçelik, daha önce parke taş döşemesi bulunan caddede zemin hazırlığının titizlikle yapıldığını belirterek, çalışmaların vatandaşların mağduriyet yaşamaması için hızlı şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.

Alanya Belediye Başkanı Duyurdu Mahmutlar'da Çay Bahçesi O Tarihte Açılacak (5)

Başkan Özçelik, "Mahmutlar Atatürk Caddesi'nde AFAD ve TEDAŞ'ın altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından hemen harekete geçtik. Biliyorsunuz burası önceden parke taş döşemesiydi ve tamiratlardan tam randıman alınamıyordu. Vatandaşımızı mağdur etmeyecek şekilde, zemin hazırlığını yaptığımız yerin hemen arkasından ertesi gün asfaltı döktük" dedi.

ÇALIŞMALAR SÖZ VERİLEN TARİHTEN ÖNCE BİTTİ

Çalışmaların planlanan tarihten önce tamamlandığını açıklayan Özçelik, 10 Eylül olarak belirlenen hedefin bir hafta öncesinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Özçelik, "Buradaki çalışmalar için 10 Eylül tarihini söz vermiştik ve daha erken tamamlayarak noktayı koyuyoruz. Tam bir hafta önce bitiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışmalar kapsamında Kestel başlangıcında da yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirten Özçelik, ekiplerin tek seferde 1.300 ton asfalt dökümü gerçekleştirdiğini aktardı.

Alanya Belediye Başkanı Duyurdu Mahmutlar'da Çay Bahçesi O Tarihte Açılacak (1)

YENİ ÇAY BAHÇESİ 29 EKİM’DE AÇILACAK

Mahmutlar’da devam eden çay bahçesi projesine ilişkin de bilgi veren Başkan Özçelik, projede sona yaklaşıldığını açıkladı.

Alanya Belediye Başkanı Duyurdu Mahmutlar'da Çay Bahçesi O Tarihte Açılacak (4)

Bilgisayar sistemlerinin kurulması ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni çay bahçesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete açılmasının hedeflendiğini belirten Özçelik, "Allah izin verirse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hep birlikte orada çayımızı demleyip içeceğiz" dedi.

Kaynak: Alanya Belediyesi Basın Bülteni