Elektrik dağıtım şirketinden yapılan bilgilendirmeye göre, çalışmalar İş Sağlığı ve Güvenliği tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek. Kesintiler farklı bölgelerde 09.00 ile 18.00 saatleri arasında sürecek.
İşte Alanya’da elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler:
Okurcalar Mahallesi ve çevresi:
Okurcalar Mahallesi 1058 Sokak ve Pürenli bölgelerinde bakım çalışması nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Payallar Mahallesi:
Payallar Atatürk, Gökkale, Mimar Sinan Sokak ve Şirinler Sokak çevresinde yatırım çalışması kapsamında 09.00-16.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.
Fığla Mahallesi:
Fığla 323, Halisler, 323 ve 326 Sokak bölgelerinde bakım çalışması nedeniyle 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.
Emişbeleni ve Toslak bölgeleri:
Emişbeleni Mahallesi Karadağ Mevkii ile Toslak Karadağ bölgesinde bakım çalışması kapsamında 09.00-16.00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.
Toslak Mahallesi Uçanca bölgesi:
Toslak Mahallesi Uçanca bölgesinde ise bakım çalışması nedeniyle 13.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Yetkililer, vatandaşların çalışmaların planlanan saatlerden önce veya sonra tamamlanabileceğini dikkate alarak tedbirli olmalarını istedi.




