Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, ALTSO 16. Komite Üyesi ve Atom Station markasının kurucusu Fatih Han Yüksel’in Alanya’da hayata geçirmeye hazırlandığı meyve suyu entegre fabrikasını ziyaret etti.

Erdem’e ziyarette ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Memiş ve Mesut Ersoy da eşlik etti. Kurulum çalışmaları devam eden fabrikanın, Alanya’da bu alanda bir ilk olacağı belirtildi.

Meyve Suyu Entegre Fabrikası Geliyor (2)

ÜRETİCİYE YENİ PAZAR İMKANI

Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Alanya’daki üreticilere yeni değerlendirme ve pazarlama imkanları sunulması, ilçenin tarımsal üretim kapasitesinin güçlendirilmesi ve bölgedeki tarım ürünlerinin işlenerek katma değerinin artırılması hedefleniyor.

Meyve Suyu Entegre Fabrikası Geliyor (1)

Ziyaretin ardından açıklama yapan ALTSO Başkanı Eray Erdem, “Henüz kurulum aşamasında olan, üreticilerimize yeni fırsatlar sunacak ve ilçemizin tarımsal kapasitesine önemli katkı sağlayacak bu değerli yatırım aynı zamanda Alanya’mızın tarım ürünlerine de katma değer kazandıracak.

Nazik ev sahipliği ve Alanya’mıza kazandıracağı bu önemli yatırım için Fatih Han Yüksel’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Muhabir: Alkın BİRİCİK