Alanya’da çevre yolunda meydana gelen 3 araçlı zincirleme trafik kazası kısa süreli paniğe neden oldu. Adliye önünde yaşanan kazada şans eseri yaralanan olmadı ancak yol bir süre trafiğe kapandı.
ALANYA ADALET SARAYI ÖNÜNDE ZİNCİRLEME KAZA
Kaza, Alanya Adliyesi önü çevre yolu üzerinde meydana geldi. Henüz sürücüleri belirlenemeyen Alanya Belediyesi’ne ait bir TIR ile iki otomobilin çarpışması sonucu zincirleme kaza oluştu. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar meydana geldi.

YARALANAN OLMADI AMA TRAFİK DURDU
Kazanın en dikkat çeken yönü ise olayda herhangi bir yaralanmanın olmaması oldu. Ancak çarpışma nedeniyle çevre yolunda trafik kısa süreliğine durma noktasına geldi. Sürücülerin araçları yol kenarına alınana kadar bölgede yoğunluk oluştu.

TRAFİK NORMAL AKIŞINA DÖNDÜ
İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Araçların yoldan kaldırılmasıyla birlikte trafik akışı yeniden normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.




